Kruunupuisto Punkaharju

Kruunupuiston kuntoutuskeskus sijaitsee Punkaharjulla Saimaan rannalla. Harjuluonto tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön kuntoutumiseen. Hyödynnämme luonnon hyvinvointivaikutuksia kaikessa kuntoutuksessamme. Luontoympäristön lisäksi kuntoutuksemme perustana on osaava, moniammatillinen henkilökunta, mukava ilmapiiri ja toimivat kuntoutustilat kauniissa, historiallisessa rakennusmiljöössä. Kruunupuistossa on tuotettu kuntoutuspalveluja jo yli 50 vuotta ja talon tarina juontaa aina vuoteen 1903. Kruunupuisto on kotimaisen säätiön omistama.

Tarjoamme laajan valikoiman Kelan kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseja, Kelan moniammatillista yksilöllistä kuntousta, ammatillisen kuntoutuksen palveluita, terapiapalveluita ja tuotamme kuntoutusta myös yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. 

Kuntoutukseen voit tulla aina myös omalla kustannuksella juuri silloin kun sitä tarvitset - räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden!

Kruunupuisto surrounding

Kuntoutusta  juuri silloin kun tarvitset

Tarjoamme kuntoutusta yksilöllisiin tarpeisiisi kun elämäntilanteesi esim. sairauden, vamman tai leikkauksen ja siitä toipumisen myötä kaipaa tukea. Kuntoutus voi olla myös ennaltaehkäisevää esimerkiksi painonhallintaan tai elämäntapojen muutokseen liittyen. Kuntoutuksen kesto ja sisältö muokataan vastaamaan tarpeitasi ja tavoitteitasi. Asiantuntijat ohjaavat kuntoutumistasi. Kuntoutuksen ajankohta sovitaan yhdessä kanssasi ja teemme sinulle tarjouksen palvelukokonaisuudesta. 

Hinta alk. 194 €/vrk sisältäen

• lääkärin tutkimus ja yksilöllinen kuntoutussuunnitelma
• suunnitelman mukaisesti 3 tuntia kuntotusohjelmaa päivittäin (fysioterapiaa tai muuta yksilöllistä terapiaa kuten toimintaterapiaa, psykologista kuntoutusta, ravitsemusterapiaa, liikunnanohjausta, jalkahoito)
• jakson lopussa lääkärin lähtötarkastus ja suunnitelma jatkosta
• majoitus 2 hh
• täysihoito
• kuntosalin ja kylpylän käyttö
• kuntoutuskeskuksen vapaa-ajanohjelma

Mikäli tarvitset apua päivittäisissä toimissa, kuntoutukseen sisällytetään päivittäinen avustus ja hoivapalvelut tarpeen mukaan.

Kuntoutusta voi täydentää etukäteen varattavilla hemmotteluhoidoilla ja hieronnoilla.
Voit hakea korvausta Kelan paikallistoimistosta sairausvakuutuskorvausten mukaisista maksuista/palveluista.

Kysy lisää ja varaa tästä

Tutustu kuntoustuspaikan toimintaan
katsomalla oheinen video

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin kuntoutuksesta!

Sain sen mitä lähdin kuntoutksesta hakemaan!

Mari aloitti KIILA-kuntoutuksessa lokakuussa 2020, toiselle jaksolle hän tuli helmikuussa 2021. Ajatuksen kuntoutukseen lähtemisestä hän sai työkaveriltaan, joka vinkkasi asiasta. Vuonna 2005 Mari oli selkäleikkauksessa, myöhemmin selkä alkoi taas oireilla ja kivut tulivat takaisin Marin elämään. Kipeä selkä oli syy hakeutua kuntoutukseen.Kuntoutuksesta Mari toivoi saavansa oppeja ja niitä hän saikin. Muutamassa kuukaudessa tilanteessa on tapahtunut […]

Lue lisää
MENKÄÄ KRUUNUPUISTOON, SE ON HYVÄ PAIKKA!

Savonlinnan Oravissa asuva 99-vuotias sotaveteraani Matti Rautiainen on Kruunupuiston pitkäaikaisimpia asiakkaita. Ensimmäisen kerran Matti muistelee olleensa kuntoutuksessa Kruunupuistossa vuonna 1945 ja sen jälkeen käyntejä onkin kertynyt useita kymmeniä. Viime vuosina Matti on käynyt Kruunupuistossa noin 8 kertaa vuodessa ja on 2 viikkoa aina kerrallaan talossa. Matti muistelee, että ensimmäiset kuntoutuskerrat kestivät aina putkeen 4 viikkoa, […]

Lue lisää

Kurkista arkeemme somessa!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

THIRD POINT FOR SELLERS

Ota yhteyttä ja tutustu 
tarkemmin!

Siirry sivuillemme katsomaan lisää Kruunupuiston kuntoutuspalveluista!

-

Vaahersalontie 44
58450 Punkaharju

Kuntoutuskeskus

Valitse Kuntoutuspaikkasi