Verve Lahti

Verve Lahti on vaativan kuntoutuksen ja terapiapalveluiden monipuolinen asiantuntija, jolla on 30 vuoden erityisosaaminen vaikeasti vammaisten henkilöiden, perheiden ja harvinaisia ja neurologisia sairauksia sairastavien kokonaisvaltaisesta kuntoutuksesta. Lahdessa on tarjolla myös omaishoitajien kuntoutusta.

Meiltä löytyy kuntoutukseen sopivat tilat, hyvät laitteet sekä terapia-allas. Meillä on 50 kuntoutujapaikkaa ja vuosittain yli 1 000 kuntoutujaa. Verve Lahti sijaitsee keskeisellä paikalla Lahden keskustassa lyhyen matkan päässä Matkakeskuksesta. Paikallisliikenteen linja-autot 1, 7 ja 31 Kauppatorilta kulkevat Matkakeskuksen kautta Launeenkadulle.

Meiltä saat vaativaa yksilö- ja ryhmämuotoista kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Voit tulla meille Kelan, vakuutusyhtiön tai julkisen terveydenhuollon maksusitoumuksella tai itse maksaen.

Kuntoutuksen kesto ja sisältö muokataan aina vastaamaan asiakkaan tarvetta ja tavoitteita. Asiantuntijamme ohjaavat kuntoutumista.

Kuntoutus ikääntyneille

Kelan sopeutumisvalmennus – ja kuntoutuskurssit

Terapiapalvelut aikuisille, nuorille ja lapsille

Kuntoutusta aina kun tarvitset

Tarjoamme kuntoutusta yksilöllisiin tarpeisiin kun elämäntilanteesi esim. sairauden, vamman tai leikkauksen ja siitä toipumisen myötä kaipaa tukea. Kuntoutus voi olla myös ennaltaehkäisevää esimerkiksi painonhallintaan tai elämäntapojen muutokseen liittyen. Kuntoutuksen kesto ja sisältö muokataan vastaamaan asiakkaan tarvetta ja tavoitteita. Asiantuntijat ohjaavat kuntoutumista.

Kuntoutus harjoitus

Hinta alk. 194 €/vrk sisältäen

• lääkärin tutkimus ja yksilöllinen kuntoutussuunnitelma
• suunnitelman mukaisesti 3 tuntia kuntotusohjelmaa päivittäin (fysioterapiaa tai muuta yksilöllistä terapiaa kuten toimintaterapiaa, psykologista kuntoutusta, ravitsemusterapiaa, liikunnanohjausta, jalkahoito)
• jakson lopussa lääkärin lähtötarkastus ja suunnitelma jatkosta
• majoitus 2 hh
• täysihoito
• kuntosalin ja kylpylän käyttö
• kuntoutuskeskuksen vapaa-ajanohjelma

Mikäli tarvitset apua päivittäisissä toimissa, kuntoutukseen sisällytetään päivittäinen avustus ja hoivapalvelut tarpeen mukaan.
Kuntoutusta voi täydentää etukäteen varattavilla hemmotteluhoidoilla ja hieronnoilla.
Asiakas voi hakea korvausta Kelan paikallistoimistosta sairausvakuutuskorvausten mukaisista maksuista.

Varaa tästä

Tutustu kuntoustuspaikan toimintaan
katsomalla oheinen video

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin kuntoutuksesta!

Omien rajojen kokeilua kuntoutusjaksolla

Kyösti Isosaari, 52, oli kesäkuun alussa Verve Lahdessa kuntoutusjaksolla, jonka tavoitteena oli tukea kuntoutumista aivoverenvuodon aiheuttamasta toispuoleisesta halvauksesta. Hän sai aivoverenvuodon syksyllä 2018. “Heräsin keskellä yötä mennäkseni vessaan, mutta en päässytkään ylös sängystä. Avovaimo havahtui, sytytti valon ja käski minun irvistää. Toinen puoli kasvoista jäi roikkumaan. Avovaimo auttoi minut istumaan ja sitten hälytettiin ambulanssi”, Kyösti […]

Lue lisää

Kurkista arkeemme somessa!

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

7 kuukautta sitten

Verve Toimintakyky
Eilisen pyörremyrskyn jälkeen Oulun Kuntotalon pihalla temmelsivät terapeutit. Limpparin ja jätskin voimalla ratkaistiin pihapelien voittajat. ... Lue lisääPiilota
Katso Facebookissa

THIRD POINT FOR SELLERS

Ota yhteyttä ja tutustu 
tarkemmin!

Verven toimipaikka sivuille!

-

Launeenkatu 10
15100 Lahti

-

044 4650 598
kuntoutus.lahti@verve.fi

Valitse Kuntoutuspaikkasi