Verve Oulu

Verve Oulu on vaativan kuntoutuksen ja terapiapalveluiden moniammatillinen osaamisyksikkö, jolla on vahva neurologisen kuntoutuksen osaaminen ja pitkä kokemus myös välittömästi sairastumisen jälkeisestä kuntoutuksesta. Laitevalikoimassa on mm. Lokomat- kävelyrobotti ja ArmeoSenso -tekniikkaa.

Meiltä löytyy kuntoutukseen sopivat tilat, hyvät laitteet sekä terapia-allas. Verve Oulu sijaitsee keskeisellä paikalla Oulun keskustassa lyhyen matkan päässä rautatie- ja linja-autoasemasta ja bussiyhteyden päässä Oulunsalon lentokentästä.

Meiltä saat vaativaa yksilö- ja ryhmämuotoista kuntoutusta ja terapiapalveluita heikentyneen toimintakyvyn ja arjessa selviytymisen tueksi. Voit tulla meille Kelan, vakuutusyhtiön tai julkisen terveydenhuollon maksusitoumuksella tai itse maksaen.

Kuntoutuksen kesto ja sisältö muokataan aina vastaamaan asiakkaan tarvetta ja tavoitteita. Asiantuntijamme ohjaavat kuntoutumista.

Kuntoutusta aina kun tarvitset

Tarjoamme kuntoutusta yksilöllisiin tarpeisiin kun elämäntilanteesi esim. sairauden, vamman tai leikkauksen ja siitä toipumisen myötä kaipaa tukea. Kuntoutus voi olla myös ennaltaehkäisevää esimerkiksi painonhallintaan tai elämäntapojen muutokseen liittyen. Kuntoutuksen kesto ja sisältö muokataan vastaamaan asiakkaan tarvetta ja tavoitteita. Asiantuntijat ohjaavat kuntoutumista.

Hinta alk. 299 €/vrk sisältäen

• lääkärin tutkimus ja yksilöllinen kuntoutussuunnitelma
• suunnitelman mukaisesti 2 tuntia yksilöllistä kuntotusohjelmaa päivittäin (fysioterapiaa tai muuta yksilöllistä terapiaa kuten toimintaterapiaa, psykologista kuntoutusta, ravitsemusterapiaa, liikunnanohjausta, jalkahoito)
• ryhmät 2x/päivä toimintakyvyn mukaan 
• jakson lopussa lääkärin lähtötarkastus ja suunnitelma jatkosta
• majoitus 2 hh
• täysihoito
• kuntosalin käyttö
• vapaa-ajanohjelma.

Mikäli tarvitset apua päivittäisissä toimissa, kuntoutukseen sisällytetään päivittäinen avustus ja hoivapalvelut tarpeen mukaan.
Kuntoutusta voi täydentää etukäteen varattavilla hemmotteluhoidoilla ja hieronnoilla.
Asiakas voi hakea korvausta Kelan paikallistoimistosta sairausvakuutuskorvausten mukaisista maksuista.

Varaa tästä

Tutustu kuntoustuspaikan toimintaan
katsomalla oheinen video

Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin kuntoutuksesta!

Kävelyrobotti mahdollisti tehokkaamman kuntoutuksen

Tarja Käsmä sai aivoverenvuodon lokakuussa 2018. Sen seurauksena hän menetti kehonsa toimintakyvyn vasemmalta puolelta kokonaan. “Tilanne tuntui toivottomalta, sillä jalassani ja kädessäni ei todettu olevan aktiviteettia juuri lainkaan. Vietin viisi ensimmäistä päivää Oulun yliopistollisessa sairaalassa, minkä jälkeen siirryin Kuusamon terveyskeskukseen. Onnekseni pääsin lähes välittömästi kuuden viikon kuntoutusjaksolle Oulun Verveen”. Tarja Käsmä pääsi heti kuntoutuksen alkuvaiheessa kokeilemaan Lokomat-kävelyrobottia […]

Lue lisää

Kurkista arkeemme somessa!

This message is only visible to admins.
Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error
Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException

6 kuukautta sitten

Verve Toimintakyky
Eilisen pyörremyrskyn jälkeen Oulun Kuntotalon pihalla temmelsivät terapeutit. Limpparin ja jätskin voimalla ratkaistiin pihapelien voittajat. ... Lue lisääPiilota
Katso Facebookissa

THIRD POINT FOR SELLERS

Ota yhteyttä ja tutustu 
tarkemmin!

Verven toimipaikka sivuille!

-

Uusimaa 66
90120 Oulu

-

Palvelusihteeri
Anneli Patala
050 312 6187
kuntoutussihteeri@verve.fi

Verve

Takaisin

Valitse Kuntoutuspaikkasi